Upit za nabavku rezervnih delova

Pošaljite upit za rezervni deo.

Web RMA

Web RMAMogućnost praćenja obrade proizvoda u servisu i detaljan uvid u njegov trenutni status.

Radni nalozi online

Saznajte status uređaja kojeg ste nam poverili na popravak upisom broja servisnog naloga.

Istorija Kimtec servisa

Poštovani partneri, počevši od 01.10.2009. godine, a u cilju višeg nivoa postprodajne usluge servisiranja u i van garancije, izdvojili smo u posebnu celinu kao samostalno pravno lice KIM TEC SERVIS d.o.o.
Kao zasebno privredno društvo, 100% u vlasništvu Kimtec-a, ova kompanija će se isključivo baviti direktnom uslugom servisiranja i održavanja opreme iz našeg asortimana i koordinacijom rada svih servisnih centara naših servisnih mreža. Ovom prilikom vas upoznajemo i sa listom proizvođača koji su ukazali svoje poverenje našem servisu za tržište Srbije. Proizvode dole navedenih robnih marki Vaši krajnji korisnici mogu doneti pravo u naš servis, a za neke i naručiti BESPLATNU USLUGU preuzimanja na adresi.

U Servisnom centru : KimTec servis, Viline vode bb servisiramo:

  • Asus – notebook-ove, monitore, eeepc, pda, smartphone,
  • AOC - monitore
  • Lenovo – notebook-ove i računare,
  • LG - monitore i notebook-ove
  • Fujitsu - monitore
  • Samsung – monitore,
  • Philips – monitore,
  • Vivax - kompletan program

VIVAX i Haier uređaje potrošačke elektronike servisiramo u servisnom centru: Kimtec servis, Viline vode bb i servisnoj mreži u celoj Srbiji. 
MSGW - servisiramo u servisnom centru: Kimtec servis, Viline vode bb i servisnoj mreži u celoj Srbiji.

Kvalitetna postprodajna usluga postaje oslonac Vaše bolje i lakše prodaje, ali i prilika za proširenje saradnje i dodatnu zaradu.
Ako ste zainteresovani da svoju saradnju sa KimTec-om proširite i na saradnju sa KimTec Servisom i ako imate opremljene prostorije i obučene ljude rado ćemo vas posetiti i razmotriti proširenje servisne mreže ili drugog vida međuservisne saradnje.
Stojimo vam na raspolaganju. Sve informacije o radu servisa i uređajima koji se nalaze na servisu možete dobiti na: tel. +381 11 3313 568, fax. +381 11 20-70-689 I e-mail: servis@kimtec.rs